Aikuinen-taapero

Iloista liikuntaa eri teemoin yhdessä oman aikuisen kanssa. Harjoitellaan monipuolisia perusliikkumisen taitoja, lapsen ikä ja taito huomioiden: leikkien temppuillen ja välineillä tehden. Liikkeet on suunniteltu niin, että ne sopivat taaperolle, joka ei vielä itse kävele sekä niille jotka jo kovasti vipeltävät!

Ikäsuositus: 6 kk - 4 vuotta

Aikuinen-vekara

Vauhdikasta menoa ja yhdessä liikkumisen riemua oman aikuisen kanssa. Iloiset seikkailuteemat vaihtuvat ja käytämme temppuradoilla paljon monipuolisia välineitä.

Ikäsuositus: 1- 4 vuotta

Vauvajumppa - Baby Move

Monipuolista ”hiki” jumppaa äideille. Sisältää helppoja askellusosuuksia sekä lihaskuntoharjoitteita, joissa vauva on lisäpainona. Tunnin sisältö on suunniteltu juuri tälle kohderyhmälle, mukaan jumppaan voivat tulla myös raskaana olevat.

Ikäsuositus vauvalle 1kk-12kk

Parkour

Vauhdikasta hauskaa ja iloista liikkumista! Parkour-tunneilla harjoitellaan turvallisesti temppuja ja akrobatiaa, hyppyjä, esteiden ylityksiä ja alituksia sekä kiipeilyä eri tavoin. Parkour-tunneilla painotetaan monipuolista kehon harjoittamista, jotta parkour-temput ja liikkeet opitaan turvallisesti. Vastuuohjaajan kanssa ryhmää ohjaa aina 1-3 apuohjaaja.

Temppukoulu

Temppukoulussa harjoitellaan oikeita temppuja! Kuperkeikan voi tehdä etuperin, takaperin kaarenpäältä tai hauskasti renkailla. Käsillä voi kävellä, sillalla voi tasapainoilla ja trampalla voi pomppia. Hauskaa ja iloista temppuilua monipuolisilla välineillä. Vastuuohjaajan kanssa ryhmää ohjaa aina 1-3 apuohjaaja.

Tenava­liikunta

Monipuolista ja iloista liikuntaa, jossa liikutaan yhdessä ohjaajien kanssa. Lapset saavat kokea liikunnan riemua kiipeily- ja tasapainoradoilla, trampoliineilla, renkailla, esteillä, jättipalloilla, pomppulinnoissa jne. Vastuuohjaajan kanssa ryhmää ohjaa aina 1-3 apuohjaaja.

Mini GYM

Voimistelu on kivaa! Opetellaan voimistelun perusliikeitä ja temppuilua välineillä ja ilman. Tietenkin myös tanssitaan ja kiipeillään. Ryhmä ei tähtää mihinkään kilpavoimisteluun, vaan nautitaan liikunnan riemusta kivassa ryhmässä. Vastuuohjaajan kanssa ryhmää ohjaa aina 1-3 apuohjaaja.

Mini Dance

Iloista lasten tanssia, hauskoja hip hop -sarjoja ja mini-discoilua. Liikkumisen riemua ja hittimusaa sekä seikkailuratoja eri välineillä! Vastuuohjaajan kanssa ryhmää ohjaa aina 1-3 apuohjaaja.

GYM & Dance

Tyttöjen kivoja tanssimuuveja ja hittimusaa! Voimistelua, tramppa temppuja, kieppejä renkailla ja köysillä superkivaa yhdessä! Vastuuohjaajan kanssa ryhmää ohjaa aina 1-3 apuohjaaja.